Sárgarépa hercegnő módra
Gluténmentes, paleo, IR-diétába is beilleszthető!

Sárgarépa hercegnő módra
Hozzávalók 4 személyre
- Fél kg sárgarépa
- 2 db tojássárgája
- 1 mk só
- 2.5 dkg kókuszzsír
Elkészítés:
A sárgarépát megtisztítom, felkockázom, sós vízben puhára főzöm. Leszűröm, robotgép aprítókésével pépesre aprítom, semmiképp se maradjon benne répadarabka. Hozzáadom a 2 tojássárgáját, a kókuszzsírt és alaposan összekeverem. A burgonyapüréhez hasonlító masszát csillagcsővel ellátott habzsákba töltöm, sütőpapírral bélelt tepsibe kis gúlaszerű halmokat nyomok belőle. 200-210 fokosra előmelegített sütőben aranybarnára sütöm 10-15 perc alatt. Frissen, melegen tálalom sültek, párolt húsok, de halak köreteként is kiváló.