Szójababos bruschetta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szójababos bruschetta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 125 g száraz szójabab
  • 250 g koktélparadicsom
  • 1 fej főzőhagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 10 bazsalikomlevél
  • 2 ek szűz olívaolaj
  • 4 ek modenai balzsamecet
  • babérlevél
Recept idők

Elkészítés:

A szójababot egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk, másnap kuktában 1 óra alatt puhára főzzük a 2 babérlevéllel, a sós vízben.
A paradicsomokat negyedeljük, a hagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk, és összekeverjük őket a kihűlt babbal.
Az aprított petrezselyemmel és bazsalikomlevéllel meghintjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük