Mascarponés eperkrém
A nagy melegben valamilyen nasira vágytunk, de sütni nem volt kedvem. Ez lett belőle, én fagyasztott eperből készítettem.
Mascarponés eperkrém
Hozzávalók 6 személyre
- 3 dl Hulala
- 50 dkg mascarpone
- 20 dkg eper (vagy más gyümölcs)
- 1 dl eperszörp
- 1 cs zselatin
- tejszínhab a díszítéshez
Elkészítés:
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a mascarponét a kicsi kockára vágott epret, és a forró eperszörpben feloldott, majd langyosra zselatint. Poharakba adagoljuk, és tejszínhabbal díszítjük. Jól lehűtve fogyasztjuk!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept