Joghurtos őszibarackleves

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Extra száraz kezeken teszteltük az SOS bőrspray-t: nem azt kaptuk, amit vártunk »

Farmerhatású manikűr pofonegyszerűen: különleges, és gyorsan elkészül »

Fényes és dús lesz, ha így egyenesíted ki a hullámos hajat! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A nagy melegben nem vágytunk másra, csak egy hideg levesre. Ezekből a hozzávalókból kellett valamit összehoznom. Szuper lett, a kisfiam is nagyon megszerette. Azóta többször elkészítettük már.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg őszibarack
  • 3 dl sűrű joghurt (görög)
  • 2 dl habtejszín
  • 10 dkg cukor
  • késhegynyi őrölt fahéj
  • reszelt citromhéj(elhagyható)

A tálaláshoz

  • tejszínhab
  • őszibarack
Recept idők

Elkészítés:

A meghámozott és kimagozott barackot a cukorral összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a joghurtot, a citrom reszelt héját, a fahéjat és alaposan elkeverjük.

Ízlés szerint tejjel vagy tejszínnel hígítunk rajta.
Ha a tejszínt gépi habverővel keverjük bele, nagyon krémes, szinte habos levest kapunk.

Hűtőbe tesszük, hogy alaposan lehűljön, majd barackszeletekkel és tejszínhabbal a tetején kínáljuk.

Blog.hu ajánló