Koktélrákos spagetti

Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Villámgyorsan eltűnik a pattanás nyoma: pár óra alatt hat a természetes szer »

Gyönyörű nő lett az egykori gyereksztárból: 20 évesen rá sem ismerünk »

Ha hordasz melltartót, ezeket a trükköket ismerned kell – Megkönnyítik az életed »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Koktélrákos spagetti

Hozzávalók 2 személyre:

  • egy tasak mirelit koktélrák
  • 200 gramm spagetti
  • 1 gerezd fokhagyma (aki szereti tehet többet)
  • 4-5 karika chili paprika
  • nagy csokor petrezselyemzöld
  • 2 ek. olívaolaj
  • 1 dl zsírszegény tejszín
  • ízlés szerint reszelt sajt
Recept idők

Elkészítés:

Feltesszük a spagettit sós vízbe főni, de csak roppanósra főzzük.
Közben egy tepsiben az olívaolajat felhevítjük, belerakjuk a fokhagymát, majd rádobjuk a rákot, sózzuk, megfuttatjuk az olajon, majd meghintjük apróra vágott friss petrezselyemmel. Nagyon sok kell bele, rádobjuk a chilikarikát, egy dl spagetti főzőlevet öntünk hozzá.
Leszűrjük a spagettit, nem kell leöblíteni, összekeverjük a rákkal. Én adtam hozzá 1 dl zsírszegény tejszínt is, mert egy kicsit száraznak tűnt a spagetti, kiforraljuk és forrón tálaljuk.
Tálaláskor meghintjük reszelt sajttal.

Ezt is szeretjük