Húsgombóc leves

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Húsgombóc leves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 20-30 dkg darált hús
  • kevés főtt rizs
  • 1-1 szál sárga- illetve fehérrépa
  • zeller
  • 1 pohár tejföl
  • só, bors
  • apróra vágott vörös hagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • kevés olaj
Recept idők

Elkészítés:

A darált húst összedolgozzuk a rizzsel, a hagymával-fokhagymával, a sóval-borssal. Apró gombócokat formálunk belőle. A zöldségeket kockára vágjuk, olajon megpároljuk, felöntjük vízzel - tetszés szerinti mennyiséggel, sózzuk. Ha felforr, belerakjuk a gombócokat, megfőzzük. A tejfölt elkeverjük a levesbe, összeforraljuk, kicsi citromlevet is önthetünk bele.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük