Egyszerű sajtos rúd

Ez is érdekelhet

A tökéletes szőrtelenítő módszer a nyárra - Hetekig sima lesz tőle a bőröd (x)

Nem kerül milliókba, mégis saját medencéd lesz - 10 érv a földfeletti medence mellett (x)

Rengeteget spórolhatsz, ha így vásárolsz júniusban - Ezek a legjobb akciók a hónapban (x)

Milyen konyha illik hozzád? Rengeteget spórolhatsz, ha így alakítod át (x)

Gyerekkorodban te is lapozhattad: a Mi Micsoda-könyvekben mindenre találtál választ (x)

beauty and style

Ezt a nadrágot többé ne vedd fel, ha hét ágra süt a nap: csúnya vége lehet! »

Cindy Crawford közös fotón a lányával: simán a nővérének néznénk, Photoshop nélkül is »

Így trükközz az egyrészes fürdőruhával: fazonok testalkat szerint, árakkal »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg finomliszt
  • 25 dkg rétesliszt
  • 2 tojássárgája
  • 1 cs sütőpor
  • 1 pohár kis tejföl
  • 25 dkg margarin
  • só ízlés szerint
  • 20 dkg sajt
Recept idők

Elkészítés:

Kimérjük a liszteket egy tálba. Hozzáadjuk a tojás 2 db sárgáját (a fehérjét félrerakjuk), a sütőport, a tejfölt, a margarint, és a sót. Aki akar, a sajtból is tehet a tésztába.
Összegyúrjuk, és ha még ragad, akkor tehetünk hozzá lisztet (én réteslisztet használtam). Kettőbe vágjuk, külön kinyújtjuk vékonyra, majd megkenjük a tojásfehérjével, és megszórjuk a sajttal. Rátesszük a kiolajozott tepsire, és rudakra vágjuk fel. Ezt a másik darabbal is meg kell csinálni, így két tepsi lesz.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, berakjuk a rudakat, kb. 15-20 perc alatt megsül. Akkor van kész, ha nekünk megfelelő pirosra sült. Van, aki nem szereti, ha ropogós, van, aki jól sültre szereti.

Ezt is szeretjük