Szilvi kedvenc brassóija

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Arcfiatalítás szike nélkül: mintha retusálná a bőrt a lézeres arckezelés »

A kockás szoknya a szezon nagybetűs kedvence: bitang jól variálható, és mindig stílusos »

Ashley Benson új bob frizurája hozza az ősz hangulatát: érdemes lemásolni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szilvi kedvenc brassóija

Hozzávalók 8 személyre:

  • 1/2 kg csirkemell
  • 1/2 kg pulykacomb
  • 2 fej vöröshagyma (közepes)
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • ételízesítő
  • bacon szalonna
Recept idők

Elkészítés:

A húsokat megmossuk, majd kockára vágjuk. A hagymákat megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk. A szalonnát csíkokra szeljük, és kibélelünk velük egy tűzálló edényt. A húst, a hagymákat, a szalonnát és a fűszereket rétegezve tesszük az edénybe. Addig ismételjük, míg tartanak az alapanyagok. Fontos, hogy a tetejére szalonna kerüljön. Lefedve sütőbe tesszük, kb. 1 óra alatt készre sütjük. Sült krumplival és savanyúsággal tálaljuk.

Ezt is szeretjük