Zöldbabos csirke finomság
Kedves ismerősömtől hallottam e receptről, és nem csak az ízvilága, hanem csodás színkavalkádja is felkeltette érdeklődésemet, hogy egy kis változtatással elkészítsem eme nyárias, könnyed és laktató ételt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Páromnak készítettem el először és nagyon megvolt vele elégedve.
Zöldbabos csirkefinomság
Hozzávalók 4 személyre
- 4 egész csirkecomb
- 60 dkg zöldbab
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csomag zöldség zöldje
- 3 db sárgarépa
- 2 db petrezselyemgyökér
- 2 nagyobb paradicsom
- 1 kis pohár tejföl
- ízlés szerint só
- törött bors
- ételizesitő
- 1 csomag bacon szalonna(minden zöldség nyersen és nem előfőzve kerülnek az ételekbe!)
Elkészítés:
A zöldbabot, sárgarépát, cikkekre vágott vöröshagymát tisztítás után kis csomagokban fogva bacon szalonnába tekerjük, a megtisztított csirkecombokat a bőrük alatt megtöltjük zöldbabbal, hagymával és petrezselyemzölddel. A tepsi aljába helyezünk kis szalonnát, majd rátesszük a combokat és alufólia alatt puhára pároljuk. A végén levesszük a fóliát és piros ropogósra sütjük, a kis zöldségcsomagokat tepsibe tesszük és fólia alatt félig puhára pároljuk, majd ráöntjük a kis pohár tejfölt, kicsi ételízesítővel megszórjuk, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a szeletekre vágott paradicsomkarikákat, és visszatesszük a sütőbe, míg pirosra nem sül a teteje! Mindenkinek szívesen ajánlom !
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció