Pisztráng burgonyán sült madársalátával
Egy barátnál ettük, azóta így csináljuk.
Pisztráng burgonyán sült madársalátával
Hozzávalók 4 személyre
- 1 pisztráng
- só
- madársaláta
- 1 kg újkrumpli
- bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1/4 vöröshagyma
- 3 paradicsom
- rozmaring
- 1 citrom
Elkészítés:
A pisztrángot előkészítjük, kibelezzük, eltávolítjuk a kopoltyút, jó alaposan megmossuk. Bekenjük sóval, borsozzuk, rányomjuk a fokhagymát, rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, ráöntjük az olívaolajat, és rátesszük a felszeletelt citromkarikát és a rozmaringot. A pisztrángot körberakjuk krumplival, ráhelyezzük a madársalátát és a paradicsomot. Betehetjük sütőbe, de akár grillezhetjük is.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept