Gyors tonhalas tészta
Gyors és finom!
Gyors tonhalas tészta
Hozzávalók 4 személyre
- egy nagyobb konzerv tonhal
- egy marék olívabogyó
- 500 g tészta (pl. penne, spagetti)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- fél citrom leve
- só
Elkészítés:
A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük. Közben a felaprított hagymát a tonhalkonzerv olaján megfuttatjuk, hozzáadjuk a felkarikázott, felkockázott paradicsomot és a villával összetört tonhalat. A végén hozzákeverjük az olívabogyót, tetszőlegesen kapribogyót is lehet. Ha szükséges, sózzuk, de vigyázat, a némelyik halkonzerv eleve nagyon sós! Összerottyantjuk, és a lecsepegtetett tésztához keverjük. Tálaláskor meglocsoljuk egy kis citromlével.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept