Vörösboros kappan

Nyereményjáték

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

összesen 2 db játék
Ez is érdekelhet

Sok nő itt hibázik: így kell kezelni a bakteriális fertőzést - Nincs olyan, hogy valami mindenre jó (x)

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

20 nőies öltözék, ami a kiegészítőktől olyan szemrevaló »

Mit viselj, ha nincs mit felvenned? 5 szett fantáziátlan napokra »

Az egész arcát piros rúzzsal sminkelte ki: ez lett az eredménye »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 3 kg kakas
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 ek mustár
  • 2 ek zöld bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • 4 dl vörösbor
  • 2 dl víz
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Szüret a konyhában

Sütés előtti napon kívül-belül bedörzsöljük a kakast sóval, borssal. A mellét, a combját hegyes késsel megszurkáljuk, majd megtűzdeljük a csíkokra vágott szalonna felével, és a fokhagymával. A mustárt, a durvára tört zöld borsot összekeverjük, és ezzel is bekenjük kívül-belül.
A sütés napján a petrezselymet a hasüregébe rakjuk. A visszamaradt szalonnaszeleteket a tepsi aljára tesszük, ráfektetjük a kakast, és aláöntjük a bort, a vizet. Letakarjuk, pároljuk. Ha a hús megpuhult, pirosra sütjük.

Blog.hu ajánló