Grillezett hal zöldségekkel
Grillezett hal zöldségekkel
Hozzávalók 2 személyre
- 1 kisebb méretű hal egészben
- 0.5 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 0.5 kg újburgonya
- 1-2 répa
- 1 kisebb cukkini
- olívaolaj
- fűszerek
Elkészítés:
A halat besózom, és 1-2 órára állni hagyom. A zöldségeket megpucolom, és feldarabolom. A fokhagymát lereszelem, összekeverem egy kevés mustárral, 1-1,5 dl olívaolajjal, sóval, borssal és majoránnával. Ezzel kenegetem be a hal mindkét oldalát, és a belsejét is. A belsejébe teszem a felkarikázott vöröshagymát.
Grilltálcára rakom a halat, majd köré halmozom a cukkinit, újburgonyát, répát. Sózom, és meglocsolom kevés olívaolajjal.
Sütőben grillezem 200 fokon, kb. 35-40 percen keresztül, félidőben a halat meg lehet fordítani, és időnként az egészet érdemes meglocsolni egy kevés olívaolajjal.
Kefires-mustáros öntettel tálalom.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció