Vajas- fokhagymás sült rák
Vajas- fokhagymás sült rák
Hozzávalók 2 személyre
- 5 dkg vaj
- 3 ek. olívaolaj
- 25 dkg királyrákfarok (héja nélkül)
- 1 nagy fej fokhagyma
- ételízesítő
- bors ízlés szerint
Elkészítés:
A vajat és az olívát egy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a megmosott és lecsöpögtetett rákfarkat, a nagyobb darabokra vágott fokhagymagerezdeket, fűszerezzük, és addig sütjük amíg szépen pirulni kezd. Utánízesítjük és már tálalhatjuk is.
Rizskörettel, fokhagymás öntetes jégsalátával és sült zöldségekkel tálaltam.



Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre
Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. június 5. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció