Szederparfé
Szederparfé
Hozzávalók 4 személyre
- 25 dkg szeder
- 2 cl cherry brandy
- 1 kisebb citrom leve
- 20 dkg tejszínhab
- 1 tojásfehérje
- 4 dkg porcukor
Elkészítés:
A szedret, a brandy-t és a citromlevet összekeverjük. A tojásfehérjét és a porcukrot kemény habbá verjük, majd hozzáöntjük a szedres keveréket, végül a tejszínhabot. Kis tálkákba töltjük, és mélyhűtőbe tesszük. Tálalás előtt tejszínhabot nyomunk a tetejére, és csokoládémártással díszítjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept