Rántott hal franciasalátával
Rántott hal franciasalátával
Hozzávalók 4 személyre
- 4-6 szelet hal
Panírhoz
- prézli
- liszt
- 1 tojás
Salátához
- 1 konzerv borsó
- 2 nagy krumpli
- 2 alma
- 2 közepes sárgarépa
- 4 savanyú uborka (közepes)
- majonéz
- 1 pohár tejföl
- porcukor
- citromlé
- mustár
Elkészítés:
Először a halat bepanírozzuk, majd kisütjük. Közben megfőzzük a krumplit és a répát. A saláta hozzávalóit feldaraboljuk (már, amit szükséges). Keverjük össze a tejfölt, a mustárt, a majonézt, kis porcukrot és citromlét tegyünk hozzá. A tálba összekevert zöldségeket öntsük nyakon a kapott tartárral. Keverjük jól össze az egészet.
A halhoz kiváló köret a franciasaláta.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept