Virslis batyu
Kiváló vendégváró falatok. Én általában együtt készítem a bolognais változattal.
Virslis batyu
Hozzávalók 6 személyre
- 1 csomag leveles tészta
- 1 csomag virsli
- sajt
- tojás a kenéshez
- ketchup, mustár
Elkészítés:
Nyújtsuk ki a tésztát. Ha elértük a kívánt vastagságot (3-4mm), kis négyzeteket vágunk. Rátesszük a virslidarabokat (ne legyen túl kicsi), egy virslit kb. 4 részre vágjunk. Utána jöhet rá a sajt, és ízlés szerint ketchup vagy mustár. Majd formáljunk kis batyukat, és kenjük meg őket tojássárgával. Előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 10-15 percig sütjük a batyukat.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept