Isteni töltött karaj

Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Helena Christensen 50 évesen sem szégyenlősködik: bőrruhában mutatta meg észbontó alakját »

Felemás csizmát vett fel, de nem feledékenységből: újra terjed a vidám trend »

Nem találunk szavakat a hímzett napszemüvegre: Ulyana Sergeenko nagyot alkotott »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Isteni töltött karaj

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg kicsontozott karaj
  • lilahagyma
  • vöröshagyma
  • savanyú káposzta
  • szalonna
  • kolbász
  • bors
  • majoranna
  • ételízesítő
  • mustár
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A karajt ujjvastagságnyira bevágjuk, annyira hogy tölthető \"zsebeket\" kapjunk. A zsebekbe karikára vágott lila- és vöröshagymát, kolbászkarikákat, szalonnaszeleteket, és káposztát pakolunk. Hústűvel fogjuk össze, hogy ne essen szét.
Mustárral megkenjük az egész húst.
Sóval, borssal, majorannával, ételízesítővel tetszés szerint ízesítjük.
Alufóliába tekerjük, a teljes betekerés előtt olajjal körbelocsoljuk a húst.
Sütőbe tesszük. Ha a hús kellően megpuhult, kitekerjük a fóliából, és az nélkül sütjük tovább, amíg a hús teljesen meg nem sül.

Köretnek rizs és krumpli is tökéletes.

Ezt is szeretjük