no

Vörösboros libacombok erdei gombákkal

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vörösboros libacombok erdei gombákkal

Hozzávalók 4 személyre

  • 6 db libacomb
  • 15 dkg erdei gomba - szeletelt
  • fél l vörösbor
  • 5 evőkanál olaj
  • 10 dkg vaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál majoránna
  • 1 evőkanál kakukkfű
  • 1 kiskanál őrölt feketebors
  • 1 evőkanál só
Recept idők

Elkészítés:

A combokat kívülről bedörzsöljük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majoránnával, kakukkfűvel. Tepsibe helyezzük, és 190 fokon kb. 10 percig sütjük, majd aláöntjük a vörösbort, és fóliával lefedjük, és 170 fokon tovább sütjük. A hagymát finomra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombákat, sózzuk, borsozzuk, és tovább pirítjuk, ha kész hozzáadjuk a vajat. A vörösboros pecsenyelevet zsírtalanítjuk, majd a boros párolólevet a pirított gombákra öntjük. A combokat tegyük vissza a sütőbe, és süssük szép pirosra. A pirított gombákat a vajjal, és a párolólével forraljuk össze, majd a libacombokra öntve forrón tálaljuk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük