Olasz krumpli kolbásszal

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Az 58 éves Tilda Swinton nem öregszik: a közeli fotókon is makulátlan a bőre »

A tökéletesen besütött haj titka a sztárfodrász szerint: nem mindegy, mivel csinálod »

Így viseld a fekete leggings-et télen: nem csak pulcsival lehet stílusos »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Olasz krumpli kolbásszal

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg paradicsom
  • 12 db koktélparadicsom
  • 1 kg krumpli
  • 40 dkg füstölt kolbász
  • nagy fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 szál póréhagyma
  • bors
  • 1 kk oregano
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomot leforrázás után héjától megfosztjuk, majd apró kockára vágjuk, félretesszük.
A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk kevés olajon, belekeverjük a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, ezután belekerül az aprított fokhagyma, és fedő alatt addig pároljuk, míg szétfő teljesen a paradicsom.
A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk, a kolbászt is, és a paradicsomos masszához adjuk, beletesszük az oreganót, majd kevés vizet öntünk hozzá és a krumpli megpuhulásáig főzzük. Ha a krumplink puha, félbevágott koktélparadicsomokat keverünk bele,de ne törjenek össze, egyet forr még és beleszórjuk a vágott petrezselymet és a karikára vágott póréhagymát is.

Ezt is szeretjük