Nanuk szelet

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Így kommunikáld okosan, ha nem hívsz meg valakit az esküvőre, aki számít rá »

Vékony szálú a haja, de sohasem lapos: Taylor Swift jól bánik a bob fazonnal »

Szuperkényelmes pizsamák körképe őszre: élvezetesebbé teszik a lustálkodást »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 8 személyre:

Piskóta

  • 4 tojás
  • 25 dkg kristálycukor
  • 7 evőkanál feketekávé
  • 10 dkg darált dió
  • 20 dkg liszt
  • 1 sütőpor
  • _Krém_
  • 4dl tej
  • 4 púpozott evőkanál liszt
  • 20 dkg porcukor
  • 25 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 1 csomag vanília cukor
  • 2 evőkanál rum
  • _Máz_
  • 10 dkg csokoládé
  • 5 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 1 evőkanál étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A tojást, a cukorral, a feketekávéval alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a liszt, sütőpor, dió keverékét. Szép lassan egyenletesen elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. A sütőt előmelegítjük 170 fokra és megsütjük.
Elkészítjük a krémet. A tejben felfőzzük a lisztet, a margarint a cukorral, a vanília cukorral, rummal jó habosra kikavarjuk. Ha a tejes pépünk kihűlt, összekeverjük a kikevert margarinnal és a kihűlt tésztára kenjük.
A csokit a margarinnal és az étolajjal felolvasztjuk, és a krém tetején egyenletesen elsimítjuk.
Ha a csoki megszilárdul, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.

Ezt is szeretjük