Répatorta
Répatorta
Hozzávalók 6 személyre
- 2,5 dl olaj
- 25 dkg porcukor
- 3 tojás
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- kis szódabikarbóna
- csipet só
- 1,5 tk. fahéj
- 15 dkg darabolt dió
- 25 dkg répa
Elkészítés:
Az olajat és a cukrot összekeverjük.
Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és homogén masszát keverünk.
Közepes fokozaton kb. 30 percig sütjük, tűpróbával teszteljük.
Tetszés szerint bevonatot is tehetünk a tetejére:
Hozzávalók: 25 dkg mascarpone, 5 dkg vaj, ízlés szerint porcukor, citromlé
A mascarponét alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a vajat és cukorral és citromlével ízesítjük.
Marcipánmasszából formált répákkal díszíthetjük!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept