Répatorta

beauty and style
Top olvasott cikkek

Répatorta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 2,5 dl olaj
  • 25 dkg porcukor
  • 3 tojás
  • 20 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • kis szódabikarbóna
  • csipet só
  • 1,5 tk. fahéj
  • 15 dkg darabolt dió
  • 25 dkg répa
Recept idők

Elkészítés:

Az olajat és a cukrot összekeverjük.
Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és homogén masszát keverünk.
Közepes fokozaton kb. 30 percig sütjük, tűpróbával teszteljük.

Tetszés szerint bevonatot is tehetünk a tetejére:
Hozzávalók: 25 dkg mascarpone, 5 dkg vaj, ízlés szerint porcukor, citromlé
A mascarponét alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a vajat és cukorral és citromlével ízesítjük.
Marcipánmasszából formált répákkal díszíthetjük!

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük