Vaníliás piskóta keserű kakaóval

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vaníliás piskóta keserű kakaóval

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 db tojás
  • csipet só
  • 18 dkg liszt
  • 18 dkg cukor+2 evőkanál
  • fél liter tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 2 evőkanál keserű kakaópor
Recept idők

Elkészítés:

1.
A tojásokat kettéválasztjuk,a fehérjéből habot verünk,közben fokozatosan adagoljuk hozzá a cukrot.Amikor kemény a hab,hozzáadjuk a tojás sárgákat,majd óvatosan beleforgatjuk a lisztet.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
2.
A tejet felforraljuk,beleteszünk 2 evőkanál cukrot,a pudingport,és sűrűre főzzük.
3.Amikor kész a piskóta,óvatosan kettévágjuk,megtöltjük a már kissé kihűlt pudinggal,és a tetejét megszórjuk a kakaóporral.
Különleges ízhatást kapva.

1
2
Ezt is szeretjük