Paradicsomleves
Paradicsomleves
Hozzávalók 4 személyre
- 2 konzerv paradicsompüré (kicsi)
- húsleveskocka
- liszt
- zsír/olaj
- petrezselyemzöld
- zellerzöld
- őrölt pirospaprika
- bors
- 1 fej vöröshagyma
- cukor
Elkészítés:
A zsírból/olajból és a lisztből világos rántást készítünk, ehhez hozzátesszük a hagymát, kicsit megszínesítjük. Ekkor tesszük bele a pirospaprikát. Majd az egészet 1 liter (hideg) vízzel felengedjük. Hozzátesszük a petrezselyem- és zellerzöldet. Ha a lé forr, húsleveskockával, borssal ízesítjük. A végén levestésztát főzünk bele. Ízlés szerint cukrot adunk hozzá.

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!
Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is.
Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet.
Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Promóció
Még több recept