Vakondtúrás torta (házilag)

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

Zöldebb iskolát a gyermekeinknek: csatlakozz egy nagyszerű jótékonysági programhoz! (x)

Mitől olyan jók a kézműves termékek? (x)

beauty and style

Nem mindegy, milyen szögből fényképeznek: több centit lecsalhatsz így a derekadból »

8 frizurabaki, ami 10 évvel bárkit öregebbnek mutat »

Ezek a legdivatosabb állatmintás darabok az üzletekben: 10 ezer forint alatt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 12 személyre:

Tészta

  • 12 dkg lágy Vénusz sütőmargarin
  • 7 kanál liszt
  • 3 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 7 kanál kristálycukor
  • 2 kanál kakaópor

Krém

  • 1/2 liter növényi tejszín
  • 10 dkg kristálycukor
  • 1/2 tábla csoki(reszelve)
  • 5 db banán
Recept idők

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit (egybe) robotgéppel habosra keverjük. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük és sütjük. Amikor megsült és kihűlt körbevágjuk a formát és kiborítjuk a tésztát. Lehúzzuk róla a papírt,majd tányérra tesszük. Úgy, ahogyan egy félkész tortát kell. Kanállal óvatosan kikaparjuk a belsejét kb. 2 cm peremet hagyva a szélén. Ezt a tésztát egy tálban összemorzsoljuk. A mélyedésbe belefektetjük a hosszában elfelezett banánokat, egy kivételével, félre tesszük.
A tejszínt felverjük a cukorral jó keményre. A félrerakott egy banánunkat pépesre nyomkodjuk villával,és belekeverjük a tejszínbe. Ezt rápúpozzuk a banánra. Kívülről beszórjuk a morzsázott tésztánkkal és kész.

Ezt is szeretjük