Diós pogácsa

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

A 29 éves Rita Ora durván rákattant a cipődivatra: legújabb fazonjai éppolyan dögösek, mint ő maga »

Feszesíti a petyhüdt bőrt, elsimítja a mikroráncokat: a frakcionált CO2 lézeres kezelés korrigálja a bőrhibákat »

Nőiesek, és szépen elrejtik a hasat ezek a szettek: előnyös fazonok gömbölyded idomokra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Diós pogácsa

Hozzávalók 4 személyre:

Tészta

  • 25 dkg liszt
  • 5 dkg pirított és ledarált dió
  • 25 dkg túró, 22 dkg vaj
  • 2 kanál zsír
  • 1 csapott evőkanál só
  • 3 dkg reszelt trappista sajt

Tetejére

  • 1 tojás
  • dió gerezdek
  • 5 dkg reszelt trappista sajt.
Recept idők

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd stampedli méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, majd lekenjük a felvert tojással. Mindegyik pogácsára teszünk egy csipet reszelt sajtot és egy dió gerezdet. Forró sütőben, 180 C-on, pirosra kisütjük a pogácsákat.

Ezt is szeretjük