Sonkás sajttekercs
Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott
Sonkás sajttekercs
Hozzávalók 4 személyre:
- 30 dkg Trappista sajt
- 25 dkg sonka
- 1 db tejszínes sajtkrém
- 1 csomag natúr medvesajt
- 1 kanál Vénusz margarin
- 1 csokor snidling
Elkészítés:
A sajtkrémet és a kockasajtot összekeverjük a Vénusz margarinnal és az apróra vágott snidlinggel.
A Trappista sajtot 5 percre forró vízbe tesszük főni, de csak annyira puhuljon meg, hogy nyújtható legyen!
Téglalap alakúra kinyújtjuk,( gyorsan kell dolgozni) rákenjük a tölteléket, rárakjuk a sonkaszeleteket, majd egy enyhén nedves konyharuha segítségével feltekerjük.
Tetejét apróra vágott snidlinggel díszíthetjük
2 órára hűtőbe tesszük dermedni, ezután mint a piskótatekercset már szeletelhetjük, de igazán másnap finom, mert akkorra összeérnek az ízek.
Érdemes kipróbálni, jó étvágyat!
Még több recept