Egyetlen szer, amitől tiszta és illatos lesz a WC: egy deci elég!
Lehet, hogy neked is van belőle épp otthon. Ha igen, érdemes egy nagyon keveset a WC-be öntened!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több alkalommal is írtunk már azokról az alternatívákról, amelyek révén a hagyományos, bolti WC-tisztítót más, hatékony szerekkel válthatod ki - legyen szó a citromsavról, a szódabikarbónáról vagy éppen az ecetről -, mint ahogy arról is, miként lehet felhasználni a különféle háztartási maradékokat a takarítás során.

Egy meglepő WC-tisztító szer

Amellett, hogy a maradék samponnal akár a kádat is megtisztíthatod, egy kevés fogkrém pedig a csaptelepeket teheti fényessé, a mellékhelyiségben a WC-t úgy is tisztává és illatossá varázsolhatod, ha esetleg maradt egy kevés szájvized, amit már nem akarsz felhasználni.

Ehhez nem kell mást tenned, mint egy deci szájvizet a WC-csészébe önteni - akkor hatékony igazán, ha alkoholos verziót választasz, emellett úgy öntöd a kagylóba, hogy kissé körbelocsolod.

Ezután csak várnod kell, vagyis hagynod körülbelül fél órán át, hogy kifejthesse baktériumölő vagy akár fehérítő hatását.

Ezután fogd a kefét, és alaposan súrold át a kagyló felületét, majd öblítsd le. A szájvíz a kellemes, általában mentolos vagy épp fűszeres illata révén a mellékhelyiség szagtalanításáról is gondoskodik.

Így kell lemosni ecettel a penészfoltokat

Az ecet a leghatékonyabb házi szer penész ellen. Nézd meg képeken is, hogyan használd!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük