Zsíros ujjlenyomatok a tükrön? Ezt a módszert mi sem ismertük az eltüntetésére

Rengeteg mindenre jó egy egyszerű kis radír.

tukor-ujjlenyomat

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tükör megtisztítására több módszer is létezik, az ecetes áttörléstől kezdve a bolti tisztítószer használatán át egészen az olyan házi praktikákig, mint a sampon vagy épp a borotvahab alkalmazása - előbbi a zsíros szennyeződéseket tünteti el, utóbbi pedig a párásodás megelőzésében is segít -, mindegyikben közös azonban, hogy többféle eszközt és még ha csak kicsit is, de időt igényelnek.

Létezik azonban egy módszer, mellyel szó szerint néhány másodperc alatt tüntethetsz el a felületről zsíros szennyeződéseket, például ujjlenyomatokat - melyek el is színezhetik a tükröt, például az ujjakon maradt kozmetikumok miatt -, ez pedig a radír használata.

Egy egyszerű radír, ugyanúgy, ahogy a ceruza nyomait is eltünteti a papírról, számos szennyeződés eltávolítására képes, melyek közül érdemes kiemelni az olyan felületeken található ujjlenyomatokat, mint amilyen például a tükör mellett egy üvegasztal vagy az okostelefon, illetve tablet kijelzője.

A szennyeződések eltávolításához nem kell mást tenni, mint egy irányban mozgatva a radírt, szó szerint leradírozni őket. Persze ne nyomd túl erősen, nehogy kárt tegyél a felületben vagy épp a készülékben.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A radírt bevetheted továbbá a cipőn megtapadt szennyeződések ellen is, megtisztíthatod vele a számítógép vagy laptop billentyűzetét, képes eltüntetni az árcédulák nyomait az egyes felületekről, sőt, még a fugát is átradírozhatod vele enyhébb szennyeződés esetén.

Ezt is szeretjük