4 trükk, hogy feleségül vegyen

Jól megvagytok, de úgy érzed, a párod még nem biztos benne, hogy veled szeretné leélni az életét? Ha gyűrűre vágysz, vesd be trükkjeinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már megszokott dolog, hogy a párok előbb költöznek össze, mintsem kimondanák a boldogító igent.

Ezzel nincs is semmi baj, hiszen lakva ismerszik meg az ember, ám azzal már igen, hogy sokan hajlamosak belehelyezkedni ebbe a kényelmes helyzetbe - és benne is ragadni. Hiszen hogyan is lehetne házasságról beszélni, ha még mindig vita tárgyát képezi a WC-tető vagy a szemét levitele?

Ha úgy érzed, lassan itt lenne az ideje az ásónak, a kapának és a nagyharangnak, és annak, hogy a párod is ezt gondolja, akkor nincs más hátra, minthogy bevetni néhány trükköt. Manipuláld tippjeinkkel, és csábítsd el örökre!

Hagyj számára levegőt!

Tapasztalatból tudjuk, hogy a nők egy része hajlamos túlságosan is kötődni a férfihoz, és az állandó együttlét érdekében olyan dolgokról is lemondani, amire egyébként szüksége lenne - és mindezt elvárni a férfitől is.
Pedig nem jó stratégia megfojtani a párod, és vele együtt önmagad! Néha engedj magatoknak egy kis lélegzetvételnyi szabadidőt: menj moziba a barátnőiddel, a párodat pedig hagyd otthon a haverjaival, de arra ügyelj, hogy legyen mit enniük és inniuk. Néhány sör, négy-öt csomag sósmogyoró, és a hűtőbe titokban bekészített vacsora csodákra lehet képes! És ha esetleg nem érsz haza időben, az sem baj...

Apropó sör!

Egy párkapcsolatban mindkét fél formálódik, de annyira csak, amennyire tud, és amennyire szükség van rá. Rossz stratégia azon igyekezni, hogy a kedvesedet minél inkább a saját ízlésed szerint formáld!

Ha valóban szereted, akkor szeresd olyannak, amilyen: ha szereti a nadrágját a szoba sarkában elhagyni, de egyébként besegít a takarításnál, és időnként a szemetet is leviszi, akkor nem biztos, hogy érdemes azt az egy rossz szokását rendszeresen szóvá tenni. Ha szeret esténként leülni a tévé elé, és csendben meginni egy sört, akkor hadd tegye. Megjegyzések helyett inkább gondoskodj róla, és lepd meg néha azzal, hogy a bevásárlásnál nemcsak zöldséget veszel, hanem egy-két üveggel is beszerzel a kedvenc söréből, és elrejted őket a hűtőben. Hidd el, meghálálja majd!

A te otthonod az ő otthona is

Mi, nők, hajlamosak vagyunk oroszlánrészt vállalni a lakás berendezésében. Ez rendjén is van így, hiszen míg mi szeretünk órákat tölteni azzal, hogy kiválasszuk a nappaliba leginkább illő bútorokat és kiegészítőket, addig a férfiak már kevésbé. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ki is kell hagyni őket az otthonteremtésből! Nem szabad elfelejteni, hogy a lakást ketten használjátok, ezért kialakításakor ügyelj arra, hogy az a férfi számára is kényelmes legyen. Ha ugyan a fotel helyének kiválasztásába annak idején nem volt beleszólása, azóta viszont rendszeresen elhúzza a helyéről, hogy abból nézhesse a tévét, akkor érdemes lehet elgondolkoznod azon, hogy nem lenne-e jobb helye mégis a tévéhez közel. Hidd el, ez utóbbi stratégiával sokkal közelebb kerülhetsz a szívéhez, mint azzal, ha a fotel húzogatása közben minden este a homlokodat ráncolod.

A barkácsolás legyen a férfi dolga

Míg néhány évtizeddel ezelőtt a nők egy része hírből sem ismerte a kalapácsot, addig ma már nem okoz gondot számukra a lefolyó megjavítása, vagy egy kép felszögelése a falra. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen minél önállóbb egy nő, annál nagyobb esélye van az érvényesülésre, és annál több férfi tiszteletét nyeri el.

Ám mint ahogy az élet más területén, úgy a barkács-kérdésben is érdemes megtalálni az arany középutat. Sok nő ugyanis hajlamos egy idő után a háztartás összes bújára-bajára maga megoldást találni, ha úgy látja, párjának éppen nem sok kedve lenne hozzá. Ezzel azonban nemhogy kiküszöbölné a problémát, hanem még többet gyárt: ő maga úgy érzi majd, hogy minden rászakad, a férfi viszont lassan haszontalannak érzi majd magát, olyannak, akire már nincs szükség.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A megoldás tehát nem az, hogy felhúzod magad, ha a párod esetleg csak két szájhúzás között hajlandó megjavítani a zárat, hanem az, hogy ez utóbbit nem veszed figyelembe. És ha jót akarsz, néha azokat a "férfimunkákat" is rábízod a párodra, amit egyébként te is el tudnál végezni.

Ezt is szeretjük