Színesek, puhák és olcsók
Trendi fürdőlepedők 4 ezer alatt
Nincs is kellemesebb érzés annál, mint amikor a kádból kilépve egy hatalmas fürdőlepedő fogad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Törölközőt bárhol kapni, jó fürdőlepedőt azonban annál nehezebb találni. A méret terén hatalmas a választék, és nem is kell sokat kutatni ahhoz, hogy megtaláld a legmegfelelőbbet, ám a minőség, a szín és a tartósság tekintetében már nehezebb rálelni a kifogástalan darabra.

Sok fürdőlepedő ugyanis nem rendelkezik megfelelő nedvszívó képességgel, vagy, ha igen, akkor könnyen foszlik, esetleg a színét engedi, vagy éppen a tapintása nem olyan kellemes, mint amilyen elvárható lenne.

Ha megkímélnéd magad ezektől a kellemetlenségektől, és egyben olyan fürdőlepedőt keresel, ami akár évekig is kiszolgál, segítünk: körképünkből megtudhatod, hol találhatsz olyan minőségi darabokat, amelyek ára miatt nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod.

A fehér nemes egyszerűsége

Ízlés kérdése, hogy ki szereti a színkavalkádot a fürdőszobájában, és ki az, aki szívesebben bújik hófehér lepedő ölelésébe. Ha te inkább az utóbbira szavazol, könnyen találhatsz jó minőségű, ugyanakkor esztétikus kivitelű darabokat az IKEÁ-ban. Az áruház hatalmas kínálattal rendelkezik a törölközőkből és a fürdőlepedőkből, és az árak tekintetében is széles a skála, nem meglepő hát, ha már 350 forintért is találsz itt nagyméretű fürdőlepedőket. Ha azonban olyan darabra vágysz, amely jól bírja a mosást, és minőségét tekintve is kifogástalan, érdemes a magasabb árkategóriába tartozó termékek között nézelődnöd.

Mélyen azonban nem kell a pénztárcádba nyúlnod: a TOFTBO fantázianevű fürdőlepedő ára például csak 1990 forint, mégis egyike a legjobb nedvszívó képességű daraboknak.

Jó, ha tudod!
Az áruházban akkor is érdemes szétnézned, ha inkább a színes, mintás fürdőlepedőket részesíted előnyben. Ezek ára szintén nem magas: a legegyszerűbb 1990 forintért kapható, míg a legdrágábbak ára 3490 forint körül alakul.

Nyáridéző színkavalkád

Tévhit, hogy a színes törölközők mindegyike engedi a színét, és az is, hogy néhány mosás után elvesztik eredeti árnyalatukat. A minőségileg kifogásolható darabok esetén természetesen nem ritka a fakulás, ám a jobb fajtáknál aligha tapasztalható mindez. Ha kedveled a színes darabokat, az említett hiedelmek ne tartsanak vissza a vásárlásuktól. A Dormeo Summer törölközői például garantáltan megtartják a színüket több mosás után is, ahogy sem nedvszívó képességükből, sem puhaságukból nem veszítenek. 100% pamutból készültek, különlegesen vastagok, puhák, klasszikus szegélyükkel pedig egyben elegánsak is. Többféle színben kaphatók, a sárgától a halványzöldön át a tűzpirosig, áruk pedig 3990 forint.

A romantikus pasztell kedvelőinek

Ha a hivalkodó színek sem a stílusodhoz, sem pedig a fürdőszobádhoz nem illenek, ám a hófehéret kényessége miatt nem választanád, nézelődj a pasztellszínek között. A halvány rózsaszíntől a törtfehéren és a babakéken át a krémes árnyalatokig szinte mindent megtalálsz a Jysk kínálatában.
A Samanta fantázianévre keresztelt fürdőlepedők 100% pamutból készültek, jól bírják a mosást, nem fakulnak, így hosszú ideig képesek megőrizni eredeti minőségüket. A halvány színárnyalatú törölközőket nyomott virágminták teszik izgalmassá, amelynek köszönhetően bármilyen romantikus stílusú fürdőben jól mutatnak. A fürdőlepedők ára 2490 forint, most azonban a Jyskben hármat vehetsz összesen 4998 forintért.

Plusz egy bio, ha kicsit többet költenél

Ha érzékeny a bőröd, védelme érdekében pedig hajlandó vagy egy kicsit többet szánni a fürdőlepedőre, akkor válaszd a Zöldellő Natúrbolt webáruház Bo Weevil bio törölközőjét. A szigorúan ellenőrzött ökogazdaságból származó ökopamutból készült bio fürdőlepedő teljes mértékben mentes a vegyszerektől, hiszen a gyártásához használt pamut termesztése során nem alkalmaztak veszélyes és szintetikus vegyszereket.

A különlegesen puha, törtfehér színű fürdőlepedő ára 6500 forint.

Ezt is szeretjük