Több tárolóhely kis helyen? Egyetlen dolog, ami megoldja az örökös helyhiányt!
Még három gyerekkel és az összes kis holmijukkal is működik. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pakolni általában senki nem szeret, pedig van, hogy szinte már játék a pakolás. Persze akkor, ha van elég hely hozzá. Olykor viszont több tárolóhely rejtőzik egy látszólag kisméretű helyen. Tudd meg, hogy lehetséges ez, és élj gondtalanabbul!

Általában én is egyedül használom az autómat, mint a legtöbb ember, azonban időnként nagy hasznát veszem annak, hogy tágas belső terekkel rendelkezik az ötajtós SEAT Leonom. Különösen akkor, amikor a nővérem három gyerekét hozom-viszem.

Gyerekek a fedélzeten - tesztnek is beillene

Imádom, ha időnként elhozhatom a tesóm gyerekeit hétvégére, és ott nyüzsögnek körülöttem. Ahogy biztosan tudom, hogy ilyenkor a tesóm pedig azt élvezi, hogy egy rövid időre csend és nyugalom veszi körül.

Ezek a hétvégi megmozdulások természetesen három gyerek esetében elég sok csomaggal járnak. Kapásból ott vannak a gyerekülések, minden kis lurkónak a saját kedven kis plüssállata, vizespalackja, sapkája, sálja, nagykabátja. Ehhez jön hozzá háromszor az alvós cucc, a papucs, kisköntös, minimum három váltásruha - mert hiszen foltok és maszatok nélkül nincs rendes gyerekprogram -, plusz az aktuális kedvenc mesekönyvek és a játékok.

Mindez alaphangon is több mint az én egyhetes nyaralásaimhoz szükséges holmi, így jóformán a három kicsivel már-már fullon van az autó. Még szerencse, hogy a párom is befér azért, ha el tud velem jönni felvenni a kicsiket.

Mindig el is csodálkozom rajta, hogy a csomagtér milyen lelkesen nyeli el az újabb és újabb gyerekholmikat, pláne, ha még a kismotort is beimádkozza a legkisebb az autóba.

Vigyázat, rafinált pakolók!

Mára már tapasztalatból tudom, hogy az autó belsejében kialakított sok praktikus rekeszt tüzetesen át kell néznem minden egyes alkalommal, amikor visszaviszem a gyerekeket, mert elképesztő, mennyi mindent pakolászgatnak ide-oda. Mindig van egy nélkülözhetetlen kis jegesmedve vagy játék lovacska a hátsó ajtók rekeszében, aminek a hiánya este eltörné a mécsest. Vagy valamelyik bűvös, a reggelihez feltétlenül szükséges kiskanál kerül elő a kesztyűtartóba rejtett elefánt alól, jócskán megnehezítve ezzel nővéremnek a másnap reggeli napindítást. Így a sok rekesz, bár valóban roppant hasznos, kisgyerekekkel olykor fokozott figyelmet igényel.

Felnőttekkel is működik

De mikor a barátaimmal indulunk útnak, akkor is hálás vagyok magamnak, hogy nem egy kisautót választottam végül, bár a parkolás miatt eleinte azzal számoltam, hogy minél kisebb, annál jobb. A Leonba azonban még a 190 centi feletti jó barátom is kényelmesen befér, nem súrolja a feje búbja a plafont, és a lábát sem kell a nyakába tennie, hogy a többiek is beférjenek, amin egyébként ő lepődött meg a legjobban, mikor először beszállt mellém az autóba. Azóta is mindig megörül, ha én fuvarozom a társaságot.

Ezt is szeretjük