4 vágyfokozó tipp Valentin-nap estéjére
Az erotikus otthon titka
Ne csak te légy szexi Valentin-napon! Csempéssz az otthonodba is egy kevés erotikát 4 egyszerű trükkel!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Néha elég egy szexi fehérnemű, hogy felkeltsd párodban a vágyat. Ha biztosra akarsz menni, és azt szeretnéd, hogy a Valentin-nap estéje valóban tökéletes legyen, gondoskodj arról, hogy az otthonod is erotikus hangulatot árasszon.

Hogy mi kell ehhez? Többek között egy jól megválasztott, buja illat, sejtelmes fények, na meg néhány csipetnyi erotika a hálószobában. Segítünk, hogy az idei Valentin-nap mindkettőtök számára emlékezetes legyen.

Sejtelmes fények ölelésében

Ezen az estén felejtsd el a hétköznapi dolgokat, így a spotlámpákat és a csillárt is hagyd pihenni. Teljes sötétségre nincs szükség, sokkal inkább halvány fényekre, melyek csupán sejtetni engednek. A tompa fényű asztali lámpák vékony kendővel letakarva tökéletes megoldást jelenthetnek, a főszerep azonban legyen a gyertyáké ezen az estén. A mécsesek és kisebb-nagyobb gyertyák pislákoló lángja érzéki hangulatot varázsolhat a lakás bármelyik részébe, ezért ne spórolj velük: egyszerre többet is elhelyezhetsz egy-egy sarokban, ha pedig eltérő méretűeket választasz, azzal még izgalmasabbá teheted a hangulatot.

Ha nem akarsz semmit a véletlenre bízni, jelöld ki az utat gyertyákkal a háló felé: a párod így a lakásba lépve azonnal tudni fogja, mire is számítson ezen az estén.

Nekünk bevált!
Az Ambiente üzleteiben valódi különlegességekre lelhetsz a gyertyák és a gyertyatartók terén. Utóbbiakból válassz átlátszó gyöngyökkel díszített vagy színes üvegből készült darabokat - a hatás nem marad el.

Fokozd a hangulatot vágykeltő illatokkal!

Talán nem is gondolnád, milyen sokat segíthetnek az erotikus hangulat fokozásában a különböző illatesszenciák! Egy-egy jól megválasztott illóolajjal vagy lakásparfümmel nemcsak az otthonod buja hangulatáról gondoskodhatsz, de a párod irányítását is a kezedbe veheted.

Mielőtt bevásárolnál, és megtöltenéd a neked tetsző illattal a lakást, gondold végig, hogy melyek azok a jegyek, amelyeket a párod is kedvel. Ha az édeskésebb aromák állnak közel hozzá, akkor egy kevés ámbrát tartalmazó esszenciát válassz: az ámbra közismert vágykeltő hatásáról, a Távol-Keleten erős afrodiziákumként tartják számon. Hasonló vágyfokozó tulajdonságokkal bír a jázmin, de a fűszeresebb szantálfa, az ilang-ilang és a fahéj is nagy segítségedre lehet, ha le akarod venni szerelmed a lábáról.
Az illatok használatánál ügyelj a mértékletességre: a túl erős aromák könnyen meghiúsíthatják a tökéletesnek induló estét.

Így csináld!
A választott illóolajjal vagy lakásparfümmel ne csak a helyiségek levegőjét töltsd meg: rejts egy cseppet az ágyba a párnák közé is, hogy ott is a segítségedre lehessenek, ahol a leginkább szükség van rájuk.

Vöröset az ágyba!

A vörös a vágy, a szerelem és az érzékiség színe, itt az ideje hát segítségül hívnod, mégpedig a lakásod kulcsfontosságú részén, az ágyban. Egy dögös vörös, szatén ágynemű csodákra képes, anyaga érzékien ölel körbe, színe pedig az egymás iránt érzett vágyat fokozza.

Egy jól megválasztott, kifejezetten erre az alkalomra vásárolt ágyneművel ráadásul a hétköznapi hangulattól is megfoszthatod az ágyat. Ha nem kedveled a vörös színt, választhatsz feketét is, de az anyag tekintetében nem érdemes a szaténtól eltérned.
Az ágy kapcsán ügyelj a kényelemre is: a legjobb, ha puha szőnyegek veszik körbe, és az sem baj, ha a kelleténél több párna kap rajta helyet. A lényeg, hogy ezen az estén ne az alvóhely funkcióját, hanem a hancúrozás tökéletes színterének szerepét töltse be.

Költöztesd a tükröt a hálóba!

A feng shui nem tanácsolja a tükör használatát a hálószobában, főként akkor, ha olyan helyre teszed, hogy az ágyból is ráláthatsz. Hosszútávon a tükör egy harmadik fél jelenlétének hatását keltheti, ez az érzés pedig egyáltalán nem tesz jót a párkapcsolatodra nézve.

Valentin-nap estéjén azonban kivételt tehetsz a tükörrel, és érdemes is, hiszen nincs is annál izgatóbb, amikor viszontlátod magatokat szerelmeskedés közben.
Az ideális választás egy hatalmas, álló tükör, amelyet célszerű úgy elhelyezned a hálószobában, hogy mindketten rálássatok. Ne legyen túl közel azonban az ágyhoz, és ne is legyen zavaró, hiszen azzal éppen ellenkező célt érsz el. Ha viszont szinte észrevétlenül van jelen, az mindkettőtök számára izgalmas lehet - már csak rajtatok áll, hogy kihasználjátok-e az általa nyújtott lehetőségeket.

Ezt is szeretjük