2019-ben ezek a legszebb tapétatrendek - Elegáns, élénk és menő vintage

Karakteres mintájukkal csodálatosan kiemelik a falat, és új külsőt adnak a lakásnak.

tapeta
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rég elmúltak azok az idők, amikor a tapéta cikinek számított, hiszen azóta jelentős változások történtek a lakberendezési trendekben. Így manapság kifejezetten divatos, ha a lakás egy-egy falát vagy falrészletét tapéta borítja.

A 2019-es tapétatrend egyszerre élénk és kifinomult, mivel egyaránt teret ad az intenzív színeknek, a modern vintage stílusnak, na és persze a nyugalmat sugárzó mintázatoknak. Belsőépítészek szerint a harmónia érdekében a fali mintázat kiválasztása fontosabb a berendezési tárgyak beszerzésénél, így, ha felújítás vagy költözés előtt állsz, érdemes először a fal stílusát kiválasztani.

2019 legszebb tapétái

Bár az idei év három fő irányzata az art deco, a virágminta és a tengerkék, a legfontosabb, hogy a választott tapétán az egyéni ízlés köszönjön vissza. Összeállításunkban bemutatjuk az év  tapétatrendjeit, melyek szinte kinyílnak a térben, és boldogságot hoznak a szemnek és a léleknek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest, Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük