3 bámulatos konténerház, ami felülmúl minden elvárást: kényelmes, modern és dizájnos otthonok

Modern konténerházakat mutatunk, mesés belterekkel.

9

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napjainkban megannyi alternatív házépítési módszer létezik. Gondoljunk csak a készházakra, earthbag házakra, vagy épp a konténerházakra.

Ez utóbbiak szögletességükkel, letisztultságukkal a modern, minimalista épületeket idézik, holott valójában fémkonténerek alkotják őket. Mivel ezek nagyszerűen kombinálhatók, változatos formák és akár emeletes szerkezetek is létesíthetők belőlük. Bár sokakban ébredhet bizonytalanság, hogy az ilyen típusú házak elég esztétikusak-e, és lehetséges-e egyáltalán szép, kényelmes, trendi belteret kialakítani bennük, efelől semmi kétség: három olyan, mesésen szép konténerházat mutatunk be, amelyek bizonyítják ezt.  Van köztük emeletes, de egyszintes is, fa- és fémfelszínű, ám közös jellemvonásuk, hogy mindegyik barátságos, divatos, kellemes fészket foglal magába.

Képeken 3 csodás konténerház

Érdemes kívül-belül megcsodálni ezeket a modern technikával készült épületeket: nehéz lenne választani, melyik közöttük a legtetszetősebb.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük