Folt hátán folt? (x)
Bizonyára veled is előfordult már, hogy bosszantó folt került a kedvenc ruhadarabodra. De hogyan óvhatod meg színes ruháid eredeti színét, miközben eltávolítod a foltot?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is ügyelsz arra, hogy főzés közben ne legyen foltos a ruhád, pár fránya folt biztos, hogy mindig a kötényen kívülre esik. Ha belegondolsz több különböző ruhadarab kerülhet így a szennyesbe. Nagyon bosszantó lehet, ha épp kedvenc színes ruhadarabodat érte egy folt és ha nincs más hasonló színű ruha a szennyes tartóban, akár egy hetet is kell várni rá, hogy újból felvehesd - hacsak nem főzés után egyből kimosod kézzel.

Ennek azonban kicsi az esélye, hiszen jóllakottan, tele pocakkal senkinek nincs kedve mosni. Gyermekeid is ügyes foltmesterek, nem kerülhet ruha úgy a szennyesbe, hogy valamilyen makacs folt ne lenne rajta.

Mit tegyél a sok összegyűlt színes ruhával?

A megoldás a Színfogó®&Oxi folteltávolító tasak! Segítségével nem kell különválogatni a ruhákat, mert minden színes ruhát egyszerre moshatsz. A tasakok felfogják a kioldott színeket és hatékonyan távolítják el a foltokat a színes ruhákból akár már 30°C-on is. A tasak anyaga Színfogó kendőből van, mely mágnesként vonzza magához a kioldódott színeket és szennyeződéseket.

Az aktív oxigént tartalmazó folteltávolító por vízzel érintkezve már 30°C-on is azonnal feloldódik, és még a nehezen eltávolítható foltokat is kioldja, mint amilyen a tea-, a kávé-, bor- és a gyümölcsfolt, valamint a különböző szószok, olajok okozta pecsétfoltok.

Fehéret fehéren

Ki ne ismerné a szokásos jelenetet: vége az ebédnek és a csodálatos fehér abrosz úgy néz ki, mintha egy afrikai törzs által készített népművészeti alkotás lenne.

Tele van különböző foltokkal, és sejtelmünk sincs, hogy fog ez újra úgy kinézni, mint a vacsora előtt.

A másik eset, az, amikor a fehér blúz a többszöri mosást követően elveszíti ragyogó fehérségét, szürkének és elhasználódottnak tűnik. Így egy üzleti találkozón sem lehet részt venni, újat kell venni. Vagy mégsem?

A Dylon Extra Fehérítő és Oxi folteltávolító tasak egyedülálló hármas hatással bír: már 30°C-on fehérít, eltávolítja a foltokat és meggátolja, hogy fehér ruháid szürkévé váljanak. Eredmény: vakító fehérség és folteltávolítás egyben! Nem tartalmaz hipót, ezért kíméletes a ruhákhoz.

Folyékony öblítő nélkül is van élet

A legújabb Színfogó® újdonsággal már öblítőt sem kell használni, mert a Színfogó®&Öblítő tasak kellemes illatú öblítő port tartalmaz. Az innovatív 2in1 tasak speciális technológiájának köszönhetően felfogja a mosás közben kioldódó színeket és fokozatosan bocsájtja ki különleges öblítő-formuláját, így friss illatot és természetes puhaságot kölcsönöz ruháidnak.

Három fantasztikus illatban kapható: orchidea-vadrózsa, sárga írisz és a friss kék óceán. A Színfogó®&Öblítő tasak környezetbarát termék, mert:

  • Nem műanyag flakonban kapható.
  • A termék használatával te is hozzájárulhatsz a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez.
  • A Színfogó® kendő FSC bizonyítvánnyal rendelkezik, azaz megfelelően kezelt erdőkből származó alapanyagokat tartalmaz.
  • A csomagolás és a kendő is teljesen újrahasznosítható.

Óvd a környezeted, és varázsold színes és fehér ruháidat is makulátlanul ragyogóvá!(%oldalmero(513997, 419516)%)

Ezt is szeretjük