Gyönyörű, romantikus hálószobák
Szeretnél meghitt hangulatot varázsolni a hálószobába?

Dia

 	Mályva és barna  	A mályva szín meleg, romantikus és nőies, de a legtöbben túl soknak érzik ahhoz, hogy ilyenre fessék a falakat. Ha két különböző árnyalatát is használod és egy karakteres barnával társítod őket, tompíthatod a mályva édességét, miközben megőrizheted a romantikus hangulatot.

Mályva és barna

A mályva szín meleg, romantikus és nőies, de a legtöbben túl soknak érzik ahhoz, hogy ilyenre fessék a falakat. Ha két különböző árnyalatát is használod és egy karakteres barnával társítod őket, tompíthatod a mályva édességét, miközben megőrizheted a romantikus hangulatot.

Dia

 	Élénk kiegészítők  	Szintén jó megoldás, ha alapszínnek egy semleges pasztell- vagy krém színt választasz és csak a kiegészítőkön jelennek meg az erőteljes, romantikus színek. Ebben a hálószobában a vaj szín kellemes hátteret ad a szeder- és áfonyaszínű kiegészítőknek.  	Kapcsolódó cikk: 	A legjobb lakberendező játékok a neten »

Élénk kiegészítők

Szintén jó megoldás, ha alapszínnek egy semleges pasztell- vagy krém színt választasz és csak a kiegészítőkön jelennek meg az erőteljes, romantikus színek. Ebben a hálószobában a vaj szín kellemes hátteret ad a szeder- és áfonyaszínű kiegészítőknek.

Kapcsolódó cikk:
A legjobb lakberendező játékok a neten »

Dia

	Különleges tükrök	Ha az ágy mögötti falra kerülnek a tükrök, nem zavarnak a nyugodt pihenésben, viszont a szobába lépve azonnal magukra irányítják a figyelmet. Válassz különleges, össze nem illő vagy éppen nagyon régi kereteket, így egyszerre teremthetsz eklektikus és romantikus hangulatot a hálóban.	 

Különleges tükrök

Ha az ágy mögötti falra kerülnek a tükrök, nem zavarnak a nyugodt pihenésben, viszont a szobába lépve azonnal magukra irányítják a figyelmet. Válassz különleges, össze nem illő vagy éppen nagyon régi kereteket, így egyszerre teremthetsz eklektikus és romantikus hangulatot a hálóban.
 

Dia

 	Virágok a falon  	Ha egy virágmintás tapétát túl soknak érzel, fess a falra az alapszínénél egy árnyalattal sötétebb mintákat. A levendula árnyalatai nyugtatólag hatnak, így a hálószoba a virágminták ellenére sem lesz tolakodó vagy harsány.  	Kapcsolódó cikk: 	Így újítsd fel a hálószobát! »

Virágok a falon

Ha egy virágmintás tapétát túl soknak érzel, fess a falra az alapszínénél egy árnyalattal sötétebb mintákat. A levendula árnyalatai nyugtatólag hatnak, így a hálószoba a virágminták ellenére sem lesz tolakodó vagy harsány.

Kapcsolódó cikk:
Így újítsd fel a hálószobát! »

Dia

 	Engedd be a fényt!  	Ne takard el teljesen az ablakot, engedd be a reggeli napsütést a szobába. A természetes fénynél jobban érvényesülnek a karakteres színek és jókedvű lesz az ébredés. Használj természetes anyagokat, hogy igazán otthonosan érezd magad.  	Kapcsolódó cikk: 	Nevetséges lakberendezési stílusok »

Engedd be a fényt!

Ne takard el teljesen az ablakot, engedd be a reggeli napsütést a szobába. A természetes fénynél jobban érvényesülnek a karakteres színek és jókedvű lesz az ébredés. Használj természetes anyagokat, hogy igazán otthonosan érezd magad.

Kapcsolódó cikk:
Nevetséges lakberendezési stílusok »

Dia

	Bájos masnik	Az egyszerű, fehér ágynemű és a fehér ágykeret teszi lehetővé, hogy ennyire különlegesen romantikus kiegészítők is jól mutassanak ebben a hálóban. A tavaszi mező színei az éjjelilámpa búrájáról köszönnek vissza.

Bájos masnik

Az egyszerű, fehér ágynemű és a fehér ágykeret teszi lehetővé, hogy ennyire különlegesen romantikus kiegészítők is jól mutassanak ebben a hálóban. A tavaszi mező színei az éjjelilámpa búrájáról köszönnek vissza.

Dia

	Különleges anyagok	Egy romantikus hálószobának sem kell feltétlenül rózsaszín vagy levendula árnyalatokban pompáznia. Ebben a helységben az arany és a pasztellszínek dominálnak, a luxus és a romantika érzetét a különleges anyagok, a selyem és a szőrme biztosítják.	Képek forrása: 101 hálószoba - Ötletek különféle stílusban, Alexandra Kiadó.

Különleges anyagok

Egy romantikus hálószobának sem kell feltétlenül rózsaszín vagy levendula árnyalatokban pompáznia. Ebben a helységben az arany és a pasztellszínek dominálnak, a luxus és a romantika érzetét a különleges anyagok, a selyem és a szőrme biztosítják.

Képek forrása: 101 hálószoba - Ötletek különféle stílusban, Alexandra Kiadó.

Ezt is szeretjük
Fotó: