A miniszterelnöknek építették, és 1 milliárdba került

A Fekete-tenger partján álló fényűző palota állítólag Vladimir Putyiné lett volna.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár egyértelmű bizonyítékok máig nincsenek rá, a Fekete-tenger partján álló, az építkezési munkálatokat illetően Projekt Dél névre keresztelt palotáról többen is azt állították, az oroszországi Kremlben harmadik elnöki ciklusát töltő Vladimir Putyin nevéhez köthető, eredetileg ugyanis az övé lett volna.

Az építkezés korábban 2011-ben kapott igen nagy sajtóvisszhangot, miután egy, a WikiLeakshez hasonló orosz honlap, a RuLeaks képeket közölt róla. Az épület létezéséről egyébként először egy Szergej Kolesznyikov nevű férfi számolt be, aki az orosz korrupció tökéletes szimbólumaként definiálta azt.

Bár Putin és hivatalos környezete tagadta, hogy az elnöknek bármi köze lenne a palotához, miután azt egy gazdag üzletembernek, Alexander Ponomarenkónak adták el, ismét felröppentek a hírek, hogy köze lenne hozzá, a férfi ugyanis korábban is kapcsolatban állt vele. Bármi is legyen az igazság, a luxusépületet máig Putyin palotájaként emlegetik: nézd meg képeken, milyen!

Ilyen egy szép, de nagyon olcsó ház

Míg vannak, akik képtelenek luxus nélkül létezni, mások minimális költségekből is varázslatos otthont teremtenek. Íme, egy nagyszerű példa!

Nézd meg kívül-belül a 900 ezer forintos családi házat! Igazi meseotthon

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük