Kávéházi hangulat otthon
Az egyedülálló aroma, a szenvedély, a stílus, és az olasz temperamentum teszi különlegessé a Philips Saecoval készített eszpresszót - melyre te is azt mondod: „Perfetto” (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok kávé alapú italt neveznek eszpresszónak vagy cappuccinonak. Azonban a Philips Saeconál tudják, hogy csak a legjobb kávék érdemelhetik ki ezeket a neveket - például egy hivatásos olasz barista által készített kávé.

Hiszen csak a valódi, olaszos módon elkészített kávé adhatja meg az eredeti, autentikus ízélményt, melyet az egyedülálló aroma, szenvedély, élvezet, stílus, és az olasz temperamentum tesz teljessé.

Éppen ezért fejlesztették ki az első teljesen automata eszpresszó kávéfőzőt 1985-ben. Az egyedülálló „bean to cup” rendszer segítségével frissen őrölt kávészemekből készült eszpresszó kerülhet minden csészébe. Így minden korty garantáltan aromában gazdag, friss kávéízt rejt magában, bármely Saeco kávéfőzővel is készíted el kávédat.

A teljesen automata kávéfőzők termékkínálatát úgy alkották meg, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes kávéfőzőt. Legyen szó akár az Xsmall tiszta élvezetéről, vagy a Xelsis teljesen személyre szabható kávékülönlegességeiről - a Philips Saeco kávéfőzőivel csészéről csészére és napról napra fedezheted fel az eszpresszó kávék világát.

Költöztesd otthonodba a kávéház élményét!

A „bean to cup“ rendszer feltalálójaként a Saeco mindig a szektor úttörője volt. Folyamatos innovációinkat egyetlen cél vezeti: a kávé szerelmeseinek a világ minden táján egy saját baristát biztosítani, hogy bárki élvezhesse a hagyományos olasz eszpresszó eredeti ízét.

A folyamatos fejlesztések eredményeként a te házi baristád bármikor tökéletes kávét készít egy gombnyomásra: az állítható kerámia őrlőkések, az előfőző technológia, a krémesség szabályozó rendszer, a Saeco alkalmazkodó rendszer, a tejhabosítás, az állítható kávé erősség, mennyiség és hőmérséklet mind arra szolgálnak, hogy te otthonodban élvezhesd személyre szabott kedvenced.

Mindezek mellett az egyszerű tisztítás, az automatikus vízkőmentesítés és az automatikus tejrendszer tisztítás is mind a te kényelmedet szolgálja.

Mára a Philips Saeco már sokkal több annál, minthogy tökéletes eszpresszót és cappuccinot készít. Kávénk az „Olasz Kávékóstoló“ hivatalos elismerését is elnyerte, amely a legkiemelkedőbb olasz szervezet, akik érzékszervi teszteket végeznek 1990 óta. Készítss el te is kedvenc kávéd és fedezd fel az ízek és aromák egyedülálló világát!

Nincs több kompromisszum, nincs több kávéutánzat. Csak az eredeti olasz ízélmény - Perfetto!

Xelsis ID
A Philips Saeco Xelsis a tökéletesség csúcsát jelenti minden tekintetben. Akár 6 egyéni profilt is képes tárolni melyekbe egyenként akár 9 kávékülönlegesség is beprogramozható. A Xelsis Digital ID még a felhasználók ujjlenyomatát is megjegyzi. Élvezd a teljes kényelmet: a dinamikus multimédia kijelzőnek és az automatikus tejhab készítőnek köszönhetően minden funkció rendkívül egyszerűen használható - a Xelsis egyszerűen a lehető legjobb otthoni olasz barista.

További részletek a www.philips.hu oldalon.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1859625&banner=1859637&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük