Ezek a színek hizlalnak, ha nagy felületeken vannak jelen a lakásodban

Gondolkodtál már azon, hogy miért eredménytelen olyan sokszor a fogyókúra?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden színnek jelentése és hatása van, főleg, ha nagy és sok felületen van jelen a környezetedben. Vannak olyan színek, amik különösen jó hatással vannak az emberre, de olyanok is, amik borzasztóan irritálhatják a szervezetedet, anélkül, hogy észrevennéd. Megdöbbentő, de van olyan szín, ami még a fogyókúrás terveidet is keresztülhúzhatja! Kattintsd végig galériánkat, hogy megtudd, melyik színeket kell kerülnöd!

Válaszd ki kedvenc szőnyeged a Diegóból!

Szeretnéd felfrissíteni, egyedivé tenni a lakásod, nagyobb felújítás nélkül? Válassz új szőnyeget otthonodba, és máris látványos lesz a változás! A Diegóban több mint 300 féle szőnyeg közül választhatod ki kedvenced, melyek között találsz modern, klasszikus, bohókás, extrém, sőt, poszter- vagy festményhatású darabokat is!

Kattints most a kínálatért!

Képek forrása: www.pinterest.com

A régi szőnyegedbe is új életet lehelhetsz, ha átalakítod őket! Meglepődnél, milyen trükköket vethetsz be annak érdekében, hogy egy olcsó rongyszőnyeg se menjen kárba. Használhatod őket falvédőnek is, de van ennél sokkal látványosabb megoldás, és még csak pénzbe sem kerül. Nézd meg, mások milyen látványos dolgokat csináltak a régi szőnyegükből!

Hogy mit ki lehet hozni egyetlen régi szőnyegből! Ha meglátod, te is ilyet akarsz

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük