10 kiló ruhát is kimoshatsz egyszerre ezzel a módszerrel - Így lehet könnyebb a teljes mosás! (x)

A teljes mosással, szárítással akár 1 óra alatt végezhetsz a Bubbles éjjel-nappali mosodákban.

szennyes-mosas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha már régóta vágytál arra, hogy a sokadik szennyesadag kimosása után ne fürtökben lógjanak otthonodban a kiteregetett ruhák, vagy szeretnéd az otthoni függönyöket és ágytakarókat tavasszal felfrissíteni, akkor számodra a Bubbles lehet a megoldás. Magyarországon egyre többen választják az önkiszolgáló mosodát - még azok is, akiknek van otthon mosógépe.

Egy óra alatt több adagot moshatsz

Tavaszi nagytakarítás alkalmával a legtöbben rászánják magukat egy nagyobb adag ruha, takaró, függöny kimosására, majd a sokadik teregetés után megfájdul a hátuk, a lakás minden sarkát ellepik a nedves ruhák, és olykor napokba telik, mire minden megszárad. 

A Bubbles Non-stop Önkiszolgáló Mosoda pont erre nyújt megoldást: legnagyobb előnye, hogy egy mosás mindössze 30 percig tart, a szárítógép pedig 37 perc alatt végez a programmal, így nagyjából egy óra alatt letudható akár több adag ruha egyszeri kimosása.

$RMOLB74

Az időmegtakarítás mellett szintén segítség, hogy a mosodában található ipari gépek 11-16 kiló ruhával is elbánnak egyszerre, ami akár egy átlagos otthoni mosás tripláját jelentheti. Sőt, mosó- és öblítőszert sem kell vinned, a gépek ugyanis ezeket maguktól adagolják, a különböző folteltávolító szerek és fertőtlenítők mellett.

A Bubblest ezért nem is csak olyanok használják, akiknek nincs mosógépük. Előfordul ugyan, hogy valaki az elromlott mosógép miatt tér be egy sürgősségi mosásra, a legtöbben viszont a nagyobb szennyes, vagy az otthon nehezen kimosható textilek - függöny, takaró, párna, paplan, matrachuzat - felfrissítéséhez keresik fel a Bubblest.

Gyerekbarát vidéken és Budapesten is

Fiatalok és idősek is megfordulnak a Bubblesben, ahol gondoltak a családanyákra is: amíg pörög a mosás, addig az erre a célra kialakított gyereksarokban is eljátszadozhat a gyerkőccel.

$R5X8XHY

A tavaszi nagytakarítás remek alkalmat nyújt, hogy ruhatáradat frissé varázsold, így bármikor felkeresheted az országban üzemelő 31 mosoda egyikét. Jelenleg 24 üzemel Budapesten, és van már üzletük Győrben, Sopronban, Székesfehérváron, Érden, Kecskeméten és Szegeden is.

Az olcsóbbnál is olcsóbb

Ráadásul, ha regisztrálsz a Bubbles törzsvásárlói rendszerébe, kedvezményes áron használhatod a szolgáltatást. Sőt, áprilisban minden kedden és csütörtökön a TAVASZ kupon felhasználásával további 20% kedvezményben részesülhetsz a következő mosás árából. A részleteket ide kattintva tekintheted meg.

Ezt is szeretjük