Miért romlott meg a párkapcsolatotok?

Egyszerűen rendbe hozható!

A feng shui segíthet visszahozni a kapcsolatból kiveszett harmóniát!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bármennyire is szeretitek egymás a pároddal, előfordulhat, hogy a kapcsolatotok megreked, nem fejlődik tovább, vagy rövid időre eltávolodtok, elhidegültök egymástól, esetleg a mindennapi stresszt és szorongást a kapcsolatotok sínyli meg.

Ha szeretnéd újra visszahozni a harmóniát és megteremteni a kölcsönös megértést a kapcsolatotokban, vess be néhány egyszerű feng shui-trükköt! A meghitt, nyugalmat árasztó otthonba a családi béke is hamarabb visszatér majd.

Beszélgessetek!

Az első és legfontosabb lépés, hogy leülj a pároddal, és megbeszéljétek, milyen területen szeretnétek fejlődést elérni a kapcsolatotokban. A közös cél kijelölése önmagában is nagy lépés a harmónia megteremtése felé.

Otthonotok minden része a kapcsolatotok egy-egy részét jelképezi. Ha eldöntöttétek, hogy mit szeretnétek erősíteni, nincs más dolgod, mint ezeken a területeken megerősíteni a csít, fokozni az energiát.

Az irányokhoz tartozó minőségek

Kelet: lelkesedést és aktivitást hoz a kapcsolatba. Akkor erősítsd, ha a kapcsolatotok megrekedt, vagy felütötte fejét az unalom.
Délkelet: a jobb kommunikációt segíti elő. Ennek a csínek a hatására könnyebb lesz leülni, és megvitatni a problémákat.
Dél: erősítésével több szenvedélyt és érzelmet vihetsz a kapcsolatba.
Délnyugat: több gondoskodó, gyengéd érzelmet hív elő.
Nyugat: segít több romantikus, játékos csít teremteni - élvezni fogjátok az együtt töltött idő minden percét.
Északnyugat: az elköteleződés és a tervezés iránya.
Észak: a ragaszkodást és a szexuális vitalitást erősíti.
Északkelet: lényegre törésre, döntéshozatalra sarkalló energia, előremozdítja a megrekedt párkapcsolat alakulását.
Közép: a kölcsönös vonzalmat és a kettőtök közötti köteléket erősíti.

Így erősítsd a csít!

Ha kiválasztottátok, hogy melyik területen van szüksége megerősítésre a kapcsolatotoknak, akkor helyezz el a lakás ehhez kapcsolódó területén néhány olyan tárgyat, amely elősegíti az energia áramlását.

Egy kevés, kis tálkába helyezett tengeri só az otthonod északkeleti vagy délnyugati részében javítja a stabilitást, illetve tisztítja a csít. A szobai szökőkutak és akváriumok a keleti, délkeleti részben fokozzák a vitalitást, míg a különböző növények és virágok aktívabbá teszik az energiaáramlást.

Feng shui-háló

A hálószoba a szerelmetek színtere, ezért különösen fontos, hogy itt csak a megfelelő energiák kapjanak helyet. Ha szeretnéd megtudni, mire kell figyelned a hálószoba berendezésekor, nézd meg videónkat!

A lakás nyugati vagy északnyugati pontjaira helyezett, fémszerkezetes ingaórák a rendezettséget és a jobban szervezett életet előhívó csít erősítik, néhány darabka faszén pedig harmóniát biztosít.

A szélcsengők mindenfelé szétszórják a csít, így harmonikusabb, nyugodtabb környezetet hoznak létre, míg a több lappal rendelkező kristályok a napos, jang energia jelenlétét fokozzák.

A bensőségesség és közelség megteremtése

Ha pároddal igazán közel álltok egymáshoz, energiáitok keverednek egymással, ebből a keveredésből pedig új csí jön létre.

Ha szeretnéd magad közelebb érezni a párodhoz, segítsd elő az energiák keveredését azzal, hogy egymáshoz közel tárolod személyes, saját energiátokkal feltöltődött  tárgyaitokat.

Időnként kicserélhetitek a lakáskulcsaitokat, a fürdőben tartsátok egy pohárban a fogkeféiteket, legyenek közös szekrényben a ruháitok, cipőitek is.

Az energiák így könnyebben keverednek, személyes tárgyaid is az új, közös csít fogják sugározni, vagyis használatuk közben megszilárdul bennetek az összetartozás érzése.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tegyél közös élményeket ábrázoló fényképeket oda, ahol gyakran esik rájuk a pillantásotok. Ez lehetőleg az otthonotok nyugati, délnyugati vagy déli részében legyen, így a képek fel tudnak töltődni a kapcsolati csível.

Cikkünk Simon Brown Feng shui biblia című könyve alapján készült, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

OLVASD EL EZT IS!

sofa
  • bútor
  • lakberendezés

Milyen színű a kanapéd?

Ezt is szeretjük