Ilyen belülről a föld alatti luxusbunker, amit a 70-es években építettek Vegasban: medence, bár, minden van benne

Az igazán gazdagok még veszélyhelyzet esetén is luxuskörülmények között élhetnének.

luxus-bunker-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A II. világháború utáni időszak sem volt mindig békés és nyugodt: bár a hidegháború során közvetlen háború egyik ország között sem alakult ki, mégis ott lógott a levegőben egy lehetséges új konfliktus kirobbanása, amit a nukleáris csatározás csak még veszélyesebbé tett.

Az emberek folyamatos félelemben éltek, 1960-ra az amerikai felnőttek csaknem 70 százaléka gondolta úgy, hogy közel van egy nukleáris háború. Nem csoda tehát, hogy a föld alatti óvóhelyek és bunkerek száma is jelentősen megnőtt, a hatvanas évek közepére becslések szerint 200 ezer menedékhely épült.

Képeken az amerikai álmot őrző luxusbunker

Bár ma már számos olyan bunkerbe is bepillantást nyerhetünk, ahol a modern otthonok megjelenését helyzeték a föld alá, a ’70-es években épült Las Vegas-i luxusmenedék máig azt a hangulatot őrzi, amit abban az időben annyira kedveltek. Szinte megelevenedik az ötven évvel ezelőtti, amerikai külvárosi álomélet nyolc méterrel a föld alatt, így nemcsak a támadások ellen véd, hanem remek időkapszulává is vált az évek során.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük