Itt a legolcsóbb egy lakás Budapesten - És ez a legdrágább rész

Ismerd meg a helyeket, ahol a friss felmérés szerint a legolcsóbb és legdrágább egy lakás.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az MTI információi szerint a Duna House - DH - ingatlan franchise hálózat által számított országos lakásárindex az első negyedévben reálértéken számítva 64%-on áll a 2008. első negyedévi 100%-hoz képest.

Bár az adatok megegyeznek a múlt év végiekkel, a 2008-as állapothoz képest jelentős mértékben csökkentek az árak az ingatlanpiacon.

Itt a legdrágábbak a téglalakások és a panelok

Az országos panelárindex reálértéken számítva 68%-on, a téglalakások árindexe pedig 61%-on áll - közölte a DH az MTI-vel -, tehát mindkét lakástípus ára csökkent a 2008-as évhez képest, leginkább azonban a téglalakások lettek olcsóbbak.

A panellakások ára Észak-Budán a legmagasabb, átlagosan 253 ezer forint négyzetméterenként. Vidéken a 132 ezer forintos négyzetméterárral Nyugat-Dunántúl a legdrágább.

A téglalakások is Észak-Budán a legdrágábbak, 328 ezer forintos fajlagos árral. Vidéken Dél-Dunántúl a legdrágább, ahol 184 ezer forint most a négyzetméterár.

A legolcsóbbnak számító helyek

Budapesten a panel a VIII. kerületben a legolcsóbb, itt 140 ezer forintot kérnek és adnak egy négyzetméterért.

Vidéken Észak-Magyarország a legolcsóbb 101 ezer forintos fajlagos árral. A téglalakásnak ugyanitt 115 ezer forint négyzetmétere, míg a fővárosban Dél-Pest a legolcsóbb 208 ezer forintos fajlagos árral.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nagyon sok az alacsony besorolású családi ház

Családi házak esetében az energetikai besorolások két csoportra osztják a kínálatot. Külön halmazt alkotnak a B-nél jobb kategóriába soroltak, melyek a teljes kínálat egynegyedét teszik ki. Markáns az F-nél rosszabb besorolású lakások aránya, az összes eladásra kínált családi ház fele tartozik ebbe a körbe.

Ezt is szeretjük