A 3 legjobb használtbútor-kereskedő
Rendezd be a lakásod féláron!
Lecserélnéd a kopott kanapét és a törött ágyat, de nem telik újra? A használt bútorok között kincsekre lelni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bútorvásárlás nem olcsó dolog, ráadásul a szezonális leárazások idején is nehezen találni kanapét 50%-os vagy akár 80%-os kedvezménnyel, mint azt a ruhák, a cipők és a kiegészítők terén tapasztalni.

Marad hát a malacpersely kitartó hizlalása hónapokon át, esetleg az áruhitelek, melyek azért - lássuk be - többnyire a bankoknak jók, mintsem az ügyfeleknek. Ha utóbbiba te sem vágnál bele egy ágy vagy egy új konyhaszekrény miatt, előbbihez pedig nincs türelmed, ideje célba venned a használtbútor-kereskedőket.

Ha megfelelő helyen próbálkozol, meglepően jó áron találhatsz igényes és trendi darabokat. Íme, három, mely kincseket rejt!

Ha modern és fiatalos bútorra vágysz: XFOX

Ha újszerű, modern bútort keresel a lehető legjobb áron, akkor a XFOX a te helyed. A harmadik kerületi Szőlőkert utcában található raktárhelyiségben személyesen, az internet böngészése közben pedig a cég webáruházában válogathatsz a széles kínálatból. Kanapékat, ülőgarnitúrákat, foteleket, nappali és előszobabútorokat egyaránt találni az XFOX kínálatában. A színes képekkel illusztrált, részletes információkat tartalmazó leírások informatívak, és az egyes termékek árait is feltüntetik a weboldalon.

Utóbbiak pedig igen kecsegtetőek: egy puffal kiegészített, háromszemélyes kanapét például már 28 ezer forintért, komplett előszobafalat akasztókkal már 11 forintért, négyszemélyes étkezőgarnitúrát már 29 ezer forintért is lehet kapni. Az már csak hab a tortán, hogy a cég Budapest egész területén saját teherautóján, ingyenesen szállítja házhoz a nagyobb bútorokat, így még a cipekedéssel sem kell bajlódnod.

Cím: 1033 Budapest, Szőlőkert utca 9-11.
Telefon: 061 696-0983.
Kínálat és bővebb információ: www.xfox.hu »

Szemtelenül alacsony árak: Csak1 Kft.

A hetedik kerületi Szövetség utcában összesen 170 négyzetméteren várja a jó vételre vadászó, használt bútor után érdeklődő vásárlókat a Csak1 Kft. A jó minőségű, de annál olcsóbb bútorokkal kereskedő cég üzletpolitikájába - állításuk szerint - nem fér bele a gyors haszonszerzés, ezért arra törekednek, hogy mindenki jól járjon.

Ezt az árképzésükön is érezni: kifogástalan állapotban lévő szekrénysort találtunk náluk 64 ezer forintért, de kinyitható kanapét már 29 ezer forintért is el lehet vinni. A szállítással itt sem kell lesz gondod: a kizárólag Ausztriából, Belgiumból, Hollandiából és Németországból importált darabokat térítés ellenében segítenek eljuttatni az otthonodba.

Cím: 1074 Budapest, Szövetség utca 43-45.
Telefon: 061 321-0036.
Kínálat és bővebb információ: www.eubutor.hu »

Elképesztő választék, elképesztő árak: Bobibútor

Ha igazán szép bútorokra vágysz, de a lehető legkedvezőbb áron, akkor a bútorfajták, a színek és a méretek terén egyaránt hatalmas választékkal rendelkező Bobibútor használtbútor-kereskedést vedd célba. A hely igazi kincsvadászoknak is ajánlott: a klasszikus ülőgarnitúrától a kétajtós ruhásszekrényen át a falra akasztható buddhista oltárig tényleg mindent lehet kapni. A kereskedés a használt ülőgarnitúrák esetében verhetetlen árakon dolgozik.

Jó példa erre az a barna, háromrészes bőr ülőgarnitúra, amelyet az eredeti ár töredékéért, 49 600 forintért kínálnak, illetve az a plüss ülőgarnitúra, ami már 24 800 forintért is elvihető.

Cím: 2030 Érd, Radnai út 38.
Telefon: 0620 945-2472.
Kínálat és bővebb információ: www.bobibutor.hu »
Ezt is szeretjük