Makacs fejfájással küzdesz? Vedd észre, ha a lakásod betegít meg
Nem érzed jól magad, de nem tudod, miért? Lehet, hogy a lakásod áll a háttérben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes szakértők szerint nem elég, ha csendes, békés és otthonos lakásban élsz, amely ráadásul még tiszta levegőjű környékkel is büszkélkedhet, könnyen lehet ugyanis, hogy elhelyezkedése miatt káros földsugárzások érnek.

Ezek közül a legveszélyesebbnek a vízereket tartják, melyek a testével azonos frekvenciájú sugárzást keltenek, így befolyásolva súlyos mértékben a szervezetet. Míg sokan nem hisznek bennük, mások ezeket tartják felelősnek az olyan komoly betegségek kialakulásáért is, mint a rák vagy a Parkinson-kór.

Milyen betegségeket okozhatnak a vízerek?

A vízerek sugárzását a vízzáró rétegek között áramló víz kelti azáltal, hogy befolyásolja a földsugárzást. Az így létrejövő frekvencia, amennyiben tartósan találkozik az emberi szervezettel, képes annak energiáját csökkenteni, és lassítja a regenerálódást is.

A legjellemzőbb veszélyforrásnak általában az ágy elhelyezését tartják, az ember ugyanis itt tölti idejének nagy részét, így, ha alatta épp egy vízér halad át, egészségügyi következményekre is lehet számítani.

A szakértők szerint, ha a vízér a fejet éri, állandó, erős fejfájás, álmatlanság és fáradékonyság is lehet a panasz, ha pedig a mellkast és a hasi részeket, a tüdő, illetve az emésztőrendszer megbetegedéseire lehet számítani.

Ha a sugárzás hosszában éri a testet, rosszabb a helyzet, ízületi gyulladás, idegrendszeri megbetegedés, vesebetegség, vérnyomásprobléma és érszűkület is felléphet.

Ha pedig keresztezik is egymást a vízerek, az daganatos megbetegedéseket okozhat.

Védekezés a vízerekkel szemben

Azt, hogy vannak-e otthonod területén vízerek, szakértő tudja felmérni, úgy tartják, érdemes évente radiesztéziai kontrollméréseket végeztetni. Ha bebizonyosodott, hogy vízér okozza problémáidat, elsősorban az ágyadat kell máshová helyezned - a radiesztéziai felmérés előtt is érdemes kísérletezni, amennyiben ismeretlen eredetű egészségügyi problémád van, próbálj meg máshogy vagy máshol aludni.

Mindemellett léteznek különféle árnyékolási technikák is: vannak, akik szerint a sugárzás visszaverésére érdemes tükröt, alufóliát vagy fémtárgyat, fémhálót helyezni az ágy alá, míg egyes radiesztéziai szakértők szerint ezen módszerekkel nem, ellenben speciális, direkt e célra használatos árnyékolólapokkal lehetséges védekezni.

Hiszel a vízerek hatásában?

Ezt is szeretjük