Zseniális konyhai tárolók, amik megduplázzák a pakolóhelyet: nem lesz többé rendetlenség

Segítenek az okos helykihasználásban, kényelmesebbé teszik az apró konyhát.

Konyhai tárolók helykihasználáshoz
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A panellakások jellemzője a tágasnak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető konyha. De nem csak a panelházakban található otthonok problémája, hogy a helyiség olyan kicsi, hogy a tárolás, pakolás során komoly nehézségekbe ütközik a tulajdonos.

Márpedig vannak alapvető dolgok, amiknek a konyhában a helye, és persze olyanok is, amelyekre ugyan nem lenne állandóan szükség, csak csökkentik a munkafelületet, az ember mégis ragaszkodik hozzájuk. A különböző rendszerezők nemcsak a rendetlenség megszüntetésében hasznosak, hanem a hely okos kihasználásában is segíthetnek. Az eredmény egy kényelmesebb, átgondoltabb és letisztultabb konyha, amelyben öröm a sütés-főzés.

Ötletek a konyhai tároláshoz

Néhány frappáns tárolási ötlet kipróbálása minőségi változást eredményezhet anélkül, hogy az egész konyhát át kéne alakítani. A rend ahhoz is hozzájárul, hogy több hely maradjon a szekrényekben és a pulton is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Pinterest.)

Ezt is szeretjük