Ötletes konyhai tárolók, amik megsokszorozzák a pakolóhelyet: sokkal kényelmesebb lesz így a főzés

Kincset érnek a konyhában a tárolásra szolgáló felületek, ehhez mutatunk néhány hasznos ötletet.

Konyhai tárolók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy jól kialakított konyhai tároló nemcsak a sütés-főzés hatékonyságát növelheti meg, hanem még a pulton is megsokszorozhatják a pakolófelületet.

Nincs is rosszabb annál, mint amikor az ember nem tudja, hova nyúljon az ételek készítése közben, mert nem esnek kézre a használati eszközök, nehéz átlátni a tárházat.

Konyhai tárolók

Szerencsére léteznek olyan ötletes megoldások, amelyekkel elkerülhető az állandó keresgélés, ezzel is felgyorsítva a konyhai folyamatokat, a gyakorlatias konyhafőnökök egyszerűen imádni fogják őket. A legtöbb tárolóhoz csak kalapács, néhány szög, csavar vagy akasztó szükséges, mégis képesek megduplázni a helyet, nem beszélve arról, hogy legtöbbjük nagyon dekoratívan is néz ki.

(Képek forrása: Living4Media.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük