30 négyzetméter az egész ház: pazar megoldások konténerből

Nem véletlen, hogy egyre többen figyelnek fel a lehetőségre.

kontenerek-belulrol

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Világszerte egyre nagyobb divatnak örvendenek a konténerházak, hiszen gyors és olcsó alternatívát jelentenek a lakáspiacon. Amellett pedig, hogy könnyen elérhetőek, a fenntartási költségeik sincsenek az egekben, a tervezők ugyanis gyakran a legmodernebb technológiát sem mellőzik kialakításukkor.

A konténerházak a fenntarthatóságot szem előtt tartók számára is jó megoldást jelentenek, és, bár már csaknem mindenféle méretben kaphatók, a legelterjedtebbek közülük mégis az aprócska területű otthonok. Ez szerencsére sokak szemében mégsem korlátot, hanem egy lehetőséget jelent a praktikum és a fantázia megcsillogtatására.

Kicsi, de mesteri otthonok

Arra már számos példát láthattál, hogy a legapróbb otthonoknak sem kell feltétlenül szűknek látszaniuk, a berendezéssel könnyen tágítható a laktér, a letisztult dizájn pedig otthonossá teszi a végeredményt. A módszer a konténerházaknál is könnyen alkalmazható. Csinos házikókat mutatunk 20-30 m²-en.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Instagram/tnylvng.)

Ezt is szeretjük