Gyufásdoboznyi konyhából tágas főzőbirodalom lett: előtte-utána képeken a változás
Attól, hogy egy konyha alapterülete kicsi, nem kell, hogy fullasztó legyen.

- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- A természet ihletet ad (x)
- 5 tipp, hogy a megfelelő laptopot válaszd az utazáshoz (x)
- Idén visszatér az egyik legnépszerűbb hazai gyereknapi program (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- Huawei szupereszköz: az iroda parancsnoki hídja (x)
- Mikor van az aranylakodalom, és mi van előtte, utána? – A legfontosabb évfordulók nevei, amik már feledésbe merültek »
- Könnyű hidratáló arckrémek szomjas, vízhiányos bőrre: árakkal és lelőhelyekkel »
- Eva Longoria csodás narancssárga szettjein ámulunk: megjelenésével vidám színfoltja a cannes-i forgatagnak »

- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta balatoni nyaralója: a kétemeletes ház kívül-belül mesebeli
- Nem ébredés után mutatja a valós testsúlyt a mérleg - Mikor kell méredzkedni a tudomány szerint?
A főzés, az ételkészítés az ember mindennapjainak része, ezáltal a konyha pedig a lakásának az a pontja, ahol nap mint nap többször is megfordul.
Mivel vissza-visszatér, és néha több időt is eltölt ott az ember, fontos, hogy a konyháját kellemesen alakítsa ki: legyen öröm a falai között tartózkodni, és legyen élvezet benne tevékenykedni. Ha a helyiségben rossz az atmoszféra, akkor a vacsorafőzés, a süteménysütés, és még egy szendvics elkészítése is kész kínszenvedés. Egy nagyobb alapterületű helyiségben ugyan könnyebb kényelmesen mozogni, de az sem akadály, ha a konyha parányi méretű. Néhány trükkel, ügyes színhasználattal, praktikus tárolóelemekkel, furfangos optikai csalásokkal érzetre sokat nőhet egy gyufásdoboznyi helyiség is. Ennek ékes bizonyítéka a következő nyolc előtte-utána kép.
8 újjászületett konyha
Mivel tulajdonosaik felismerték, hol volt a probléma, hatékonyan orvosolták azt a konyhájukban: volt, ahol a tárolóhelyeket osztották fel rosszul, másutt elhibázták a bútorok színét, vagy túlzsúfolták a helyiséget. Végül szerencsésen kihozták a maximumot aprócska helyiségükből: érdemes a példájukból inspirálódni.