Gyufásdoboznyi konyhából tágas főzőbirodalom lett: előtte-utána képeken a változás

Attól, hogy egy konyha alapterülete kicsi, nem kell, hogy fullasztó legyen.

covkep
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A főzés, az ételkészítés az ember mindennapjainak része, ezáltal a konyha pedig a lakásának az a pontja, ahol nap mint nap többször is megfordul.

Mivel vissza-visszatér, és néha több időt is eltölt ott az ember, fontos, hogy a konyháját kellemesen alakítsa ki: legyen öröm a falai között tartózkodni, és legyen élvezet benne tevékenykedni. Ha a helyiségben rossz az atmoszféra, akkor a vacsorafőzés, a süteménysütés, és még egy szendvics elkészítése is kész kínszenvedés. Egy nagyobb alapterületű helyiségben ugyan könnyebb kényelmesen mozogni, de az sem akadály, ha a konyha parányi méretű. Néhány trükkel, ügyes színhasználattal, praktikus tárolóelemekkel, furfangos optikai csalásokkal érzetre sokat nőhet egy gyufásdoboznyi helyiség is. Ennek ékes bizonyítéka a következő nyolc előtte-utána kép.

8 újjászületett konyha

Mivel tulajdonosaik felismerték, hol volt a probléma, hatékonyan orvosolták azt a konyhájukban: volt, ahol a tárolóhelyeket osztották fel rosszul, másutt elhibázták a bútorok színét, vagy túlzsúfolták a helyiséget. Végül szerencsésen kihozták a maximumot aprócska helyiségükből: érdemes a példájukból inspirálódni.

Ezt is szeretjük